Oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Tomas, 'Kupaya devam edeceğiz. Az oynayan oyunculara şans verdik. Onlar da iyi değerlendirdi. Hiç gol yemedik. Bu da çok önemli bizim için. Biz Türkiye Kupası'nda sonuna kadar devam edeceğiz.'dedi.

Hafta sonu oynanacak Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade eden Hırvat teknik direktör, 'Biz çok özgüvenli oynuyoruz. İnşallah bunu cumartesi günü sahaya yansıtacağız ve puanlar alacağız' diye konuştu.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

Tarık Çetin: Kupada Hedefimiz Sonuna Kadar Gitmek

Yeşil-mavililerin file bekçisi Tarık Çetin müsabakanın ardından, 'Öncelikle maça çok iyi hazırlandık. İlk yarı tamamen ortada geçen bir oyun vardı. Ama ikinci yarı kendi lehimize aldık. Onunla birlikte skoru yönetmeye devam ettik. Kupada hedefimiz sonuna kadar gitmek. Önümüzde Galatasaray maçı var. Şimdi ona odaklanacağız' şeklinde konuştu.

Kemal Rüzgar: Rakibi Hafife Almadık

Karşılaşmada 3 golle hat-trick yapan Kemal Rüzgar ise 'Maça iyi hazırlandık. Rakibi hafife almadık. Bu büyük bir hata olurdu. Maça iyi konstantre olduk. Bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik. Kupayı almak hedefimiz' değerlendirmelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi