Tunca'da Arazi Yangını Meydana Geldi Tunca'da Arazi Yangını Meydana Geldi

Berat Bayraktar twitter hesabından yaptığı küstah paylaşım tepki gördü.

Rizelileri aşağılamaya çalışan sözde müzisyen paylaşımında, 'Rize'lilerin Twitter, Instagram falan kullanmaları bana çok çarpıcı geliyor. Düşünsene senin benim gibi açıp yazı yazabiliyolar fotoğraf paylaşabiliyorlar. Muazzam ya' ifadelerini kullandı.

Bayraktar, paylaşımının sosyal medyada yoğun tepki görmesinin ardından hesaplarını koruma altına aldı.

İMERA'DAN AÇIKLAMA

İmera grubu, Berat Bayraktar'ın Rizelilere yönelik yaptığı çirkin paylaşımın ardından bir açıklama yaptı. Gruptan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Grubumuzdan 2 yıl önce ayrılmış olan ve İmera Müzik Grubu ile hiç bir bağı olmayan birinin, şahsi twitter hesabından yapmış olduğu, Rizeli hemşehrilerimizi küçük düşürücü açıklamaları, hiç bir şekilde İmera Müzik Grubu'nu bağlamamaktadır. Yapılan bu paylaşımı hiç bir şekilde tasvip etmediğimizin ve bugüne kadar ülkemizin hiç bir kesimi hakkında böyle paylaşımlar yapmadığımızın bilinmesini isteriz. Bizimle alakası olmayan birinin açıklamaları ile İmera itham altında bırakılmamalıdır. Biz ülkemizin her bireyinin değerli olduğunu bilen ve insanları, bölgeleri ve şehirleri farklı şekillerde kategorize etmeyen bir müzik grubuyuz.'

Editör: Haber Merkezi