Türkiye'de her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin arttığı, doğal güzellikleri, tarihi, kültürel değerleri ve zengin yöresel mutfağı ile Karadeniz Bölgesinin incisi Rize, turizm ve gezi blok yazarlarına ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarının turizm ve gezi bol yazarlarının ziyaret ettiği Rize'nin çayı, turizm değerleri, kültürel varlıkları, tarihi dokusu, turizm destinasyon alanları ve yöre mutfağının zengin çeşitleri fotoğraflayıp Türkiye gündemine taşınmış oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Rize Gençlik Spor Kütür Turizm ve Tanıtma Derneği (RİGENDER) Başkanı Aytekin Kalender, 'İlimiz her yıl artan turizm potansiyeliyle öne çıkıyor. Dernek olarak yaptığımız medya tanıtımları, tanıtım filmleri, sosyal medya ağlarında ki paylaşımlarıyla kentimizin tanıtımına katkı sunmaya çalışıyoruz. İlimiz organik çay tarım havzaları, şelaleleri, tarihi kemer köprüleri, yaylaları, derleri, gölleri ve birbirinden özel eşsiz dokusuyla büyülüyor. Bu coğrafyayı daha geniş kitlelere tanıtabilmek için turizm ve gezi blok yazarlarıyla kentimizi buluşturduk. Üç gün süren programa değerli isimler katıldı. Misafirlerimiz ilimizin turizm destinasyon alanlarını dolaşarak görüntü, fotoğraflar ve notlar aldı. Bunları kendi köşelerine ve sayfalarına taşıyarak ilimizin tanıtımında katkı sağlayacaklar. Biz her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 'Rize'yi herkes görmeli' sloganıyla tanıtımlarımız ve bölge turizmine katkılarımız devam edecek' dedi.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Editör: Haber Merkezi