Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

2019 Yerel Seçimlerinin ardından İl Genel Meclisinin İlk toplantısında Meclis Başkanı seçilen İbrahim Türüt başkanlığında ikinci meclis toplantısı yapıldı.

Toplantıya bir önceki dönem İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Genel Meclisi Üyeleri, bir önceki dönem İl Genel Meclisi Üyelerinden Muhittin Aydın Bilsel ile Zekeriya Bozkan ve İl Özel İdaresi'nin bazı Birim Müdürleri katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, toplantının akabinde yapılan devir teslim töreniyle bir önceki İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı'dan Meclis Başkanlığı görevini devraldı. Başkan Türüt'ün İl Genel Meclisi Üyesi rozetini de eski başkan Kazancı taktı.

Kazancı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisinde yeni bir yapının oluştuğunu belirterek 'İbrahim Türüt, bir önceki dönem İl Genel Meclisinde beraber görev yaptığımız değerli bir kardeşimiz. Meclis başkanı olarak seçilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bir önceki dönem meclisimizde yaptığı Ak Parti Grup Başkan Vekilliği ve üstlendiği önemli görevler neticesinde edindiği bilgi birikimle ilimizin tüm ilçelerine hizmet edecek. Kendisini ve yeni meclis üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum' dedi.

Meclis Başkanı İbrahim Türüt ise Kazancı'ya bugüne kadar yapmış olduğu önemli hizmetlerden ötürü teşekkür ederek 'Mehmet başkanla uzunca bir süre İl Genel Meclisinde birlikte görev yaptık. Önceki dönem İl Genel Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle ilimize önemli hizmetler kazandırdığımız düşüncesindeyim. Bizler hizmeti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler de Mehmet başkanımızdan aldığımız bayrağı, İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla birlikte daha yukarı taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bu vesileyle başta Mehmet başkanımız olmak üzere bir önceki dönem İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu

Editör: Haber Merkezi