Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek

Ardeşen TSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılan ve belgeyi almaya hak kazanan katılımcılara Ardeşen TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları teslim edildi.

Gerçekleştirilen törene, İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Erdal Saral ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Gülsün Yıldırım katılım sağladı.

Gerçekleştirilen tören sırasında konuşan Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 'Kendi işini kurma hayalleri olan, yeni iş fikirleri üretebilen, rekabet gücünü geliştiren tüm girişimci adayları bu eğitimlerden faydalanıp hayallerini gerçekleştirebilecek bir fırsat elde etmektedir. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak ve işletmelerinde yaratacakları istihdam ile işsizlik probleminin çözümü noktasında ekonomimize katkı sağlayacaktır. Ardeşen TSO olarak, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimci adaylarının kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarını diliyoruz' şeklinde konuştu.

İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz girişimci adaylarına ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini, bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti. Buna ek olarak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Gülsün Yıldırım girişimci adaylarına hitaben 'girişimcilik' konulu bir sunum gerçekleştirdi.

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi