Zirve yarışındaki en önemli iki rakibi Ümraniyespor ile Ankaragücü'nün birbirleri ile oynadığı ve berabere kaldığı haftada kazanacağı 3 puanla çok önemli bir avantaj yakalama şansını kaybeden Yeşil-Mavililerde kaybedilen 2 puana rağmen teknik direktör İbrahim Üzülmez kazanılan bir puandan dolayı memnun olduğunu
dile getirdi.

Bitime 3 hafta kala ligdeki liderliği sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez, 'Denizlispor maçının zor geçeceğini biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Maçta sadece rakibe karşı değil, sı- cak havaya karşı da mücadele ettik. Rakibin önemli oyuncularına karşı güzel bir oyun çıkardık.

Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Hedefe gittiğimiz dönemlerde bu 1 puanlar çok önemlidir. Makasın daraldığı bu günlerde alınan 1 puanların önümüzdeki haftalarda ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Bu şartlarda oyuncuların ortaya koyduğu bu emek hakikaten önemliydi.

Oyuncularımı kutluyorum. Bazen kazanamıyorsanız kaybetmemeniz gerekiyor. Oyuncularım gol atmak için elinden geleni yaptı, ama atamadık. Her şeye rağmen 1 puan için futbolcularımı kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

Ç.RİZESPOR'UN GOL ATAMAYIPTA YENİLDİĞİ MAÇ YOK
Spor Toto 1'inci Lig'de geride kalan 31 haftada Çaykur Rizespor sadece 3 maçta gol atamazken bu 3 maçta 0-0 bitti. Son hafta oynanan Denizlispor maçı ile beraber Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Samsunspor deplasmanlarından 0-0 beraberlikle döndü. Yeşil-Mavililer ligde aldığı 5 yenilgide de gol atmayı başardı. Atmacalar ayrıca 31 haftada attığı 62 golle de ligin en golcü takımı oldu

Editör: Haber Merkezi