BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

Genç hoca algısını yıkmak gerektiğini vurgulayan genç teknik direktör İbrahim üzülmez: 'Elazığ'a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği'ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım.

Şimdi geldik Allah'a şükürler olsun Çaykur Rizespor'u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. 'Hedeflerin arasında var mı?' diye sorarsanız, var.

Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda.Sonrasında Pepe'si, Tolgay'ı, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah.' diye konuştu.

'Neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum' Beşiktaş'ın başında şu anda çok değerli bir hoca olduğunu ifade eden Üzülmez, 'Son 2 sezonda şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar yaşamış Şenol hocamın da önemli işler yaptığını belirtmek gerekiyor. Yeni sezonda da devam edeceğini belirtti. Bir gün Allah nasip eder de Beşiktaş takımında böylesine kaliteli oyuncu grubunu ve imkanları bana sunarlarsa neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum.' dedi.

Editör: Haber Merkezi