Vali Çeber Başkanlığında, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde gerçekleştirilen 'Haftaya Başlangıç' toplantılarının bu haftaki bölümünde; İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize Müftü Vekili Abdullah Köseoğlu, yürüttükleri faaliyetler hakkında birer sunumu yaptılar.

Vali Çeber, toplantının son bölümünde yaptığı acıkmamada; Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinin, sahip olduğu misyon ve teknik imkanlar dikkate alındığında Türkiye'de ki sayılı tesislerden biri olduğunu belirtti.

Vali Çeber ayrıca, bu tür ihtisas merkezlerinin 'İslam Dininin inançları, ibadet ve ahlak esaslarının topluma aktarılması ve din konusunda toplumun doğru bir şekilde aydınlatılması' açısından çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

Toplantıya; Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Ahmet Dalkıran ve Davut Düzgün'ün yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Emniyet Müdürü, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi