Rize Valisi Kemal Çeber, İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kütüphanenin kapasitesi çalışma saatleri, öğrencilere ve vatandaşlara sunulan hizmetler konusunda İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.
Kütüphanede ders çalışan ve araştırmalar yapan gençlerle sohbet eden Vali Çeber, 'İl Halk Kütüphanemiz çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kütüphanemizden her gün çok sayıda öğrencimiz ve vatandaşımız yararlanıyor' dedi.

Kütüphanelerin, milyonlarca bilgiyi bünyelerinde barındırdığına altını çizen Vali Kemal Çeber, 'Günümüzde doğru bilgiye ulaşmanın ve bu bilgiyi paylaşmanın önemi her geçen gün daha da artıyor. Bu yönüyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde, kütüphanelerin önemli bir yer tuttuğunu düşünüyorum. Türkiye'nin kendine hedef koyduğu 2023 ve 2071 vizyonunu yakalayabilmemiz için öğrencilerimizi ve geçlerimizi bu nezih ortamlara daha fazla yönlendirmeli, bu bilgi deryasından daha fazla faydalanmalarını sağlamalıyız' şeklinde konuştu.

Rize’de Sergi ve Satış Reyonu Hazırlıkları Tamamlandı Rize’de Sergi ve Satış Reyonu Hazırlıkları Tamamlandı

Editör: Haber Merkezi