Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Muhtarlar Günü ve Covid-19 tedbirleri kapsamında Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Vali Kemal Çeber'in yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Muhtarlar Derneği ve Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var

Gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 pandemi süreci, uygulanan tedbirler ve genel durum değerlendirildi.

Vali Çeber toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede, 'İlk olarak toplantımıza iştirak eden muhtarlarımız nezdinde demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın muhtarlar günün kutluyorum. Muhtarlarımız halkla sürekli iç içe olarak onların sorunlarına çözüm üretme, hizmet götürme noktasında çok önemli bir görevi yerine getirmekteler. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de büyük sorumluluklar üstlenen muhtarlarımız üzerine düşen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirmekteler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Toplantımızda il genelinde ki genel durumu değerlendirdik. İçinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme sürecinde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçme adına yapılan toplantıları çok önemsiyorum.' dedi.

Editör: Haber Merkezi