Ankara’da Rize’yi Tanıtacaklar Ankara’da Rize’yi Tanıtacaklar

Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı burada Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Kahveciler Odası Başkanı Alaattin Turanlı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, ve Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Muzaffer Turan karşıladı.

Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rize Valisi Ersin Yazıcı´ya yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

BAŞARILAR DİLİYORUZ
Aksoy 'Yaklaşık iki yıldır Rize için elinden geleni yapan valimiz Ersin Yazıcı'nın Rize'den ayrılmasına bir taraftan üzüldük ama daha büyük bir şehirde görev alacağı için sevindik. İnanıyorum ki gelecek yıllarda sayın valimizi daha da önemli görevlerde göreceğiz. Kendisine ilimize kattıkları için teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz' dedi.

GÜZEL HATIRALARLA AYRILIYORUM
Vali Ersin Yazıcı ise 'Rize´de görevde bulunduğumuz süre içerisinde, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzun takdiri vatandaşımızındır. Rize benim için her zaman önemli bir il olarak kalacak. Bu şehrin insanları ile tanıştığım için mutluyum güzel hatırlarla sevdiğim görev yaptığım bir ilden ayrılıyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi