Ziyarette Vali Çeber'i Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, Başkan Yardımcısı Ahmet Fırat, yönetim kurulu üyeleri, il ilçe oda başkanları karşıladı.

Ziyarette küçük esnafın yaşadığı poşet uygulamasıyla ilgili sorunları dile getirildi. Çözüm noktasında Val Çeber'den yardım talep edildi. Şoförler ve Otomobilciler Odası, şoförlerin genel sorunlarını dile getirdi. Madeni Sanatkarlar Odası ise sanayi sitesinin taşınması yönündeki yapılan çalışmalar ve beklentileri ifade etti. Fırıncılar odası ise ruhsatsız ve kaçak üretim yapan fırınlardan bahsederken, Kuaförler ve Berberler odası ise pazar günü iş yerlerinin açılmaması yönünde ki taleplerini Vali Çeber'e aktardı. Vali Çeber iletilen problemleri tek tek not alarak takip edeceğini esnaf başkanlarına bildirdi.

Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek

Ziyaret sonunda Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy Vali Çeber'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek: 'Biz de siz idarecilerimiz gibi şehrimizin daha refah seviyesinde daha güvenli bir şehir olması için çalışıyoruz. Esnaflarımızın dertleriyle dertlenip çözü arama noktasında sizlerden zaman zaman yardımlar talep ediyoruz. Geri dönüşleriniz bizleri mutlu etmektedir. Bundan böylede belli aralıklarda bir araya gelip bu şehir neler yapabileceğimizi çeşitli platformlarda konuşmaya devam edeceğiz.' dedi.

Başkan Aksoy ziyaret sonrası Vali Çeber'e bir hediye takdim etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi