KIZ KARDEŞLER

Kız Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından farklı yollara savrulmak zorunda kalan üç kız kardeşin hikayesini konu ediyor. Reyhan, Nurhan ve Havva küçük yaşta öksüz kalan üç kız kardeştir. Annelerinin ölümünün ardından kardeşler, kasabaya farklı ailelerin yanına besleme olarak gönderilir. Birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan kardeşler, yeni yaşamlarına uyum sağlamakta epey zorlanır. Kızlar, yanlarında kaldıkları ailelerin yanında tutunamayınca, baba ocağına geri gönderilir. Aradan geçen yılların ardından köylerine dönen kardeşler, yeniden bir araya geldiklerinde kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Cast:

Yönetmen: Emin Alper

Tür: Dram

Süre: 1s 48dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:30, 13:45, 16:00, 18:15, 20:30 (2D Türkçe)

---------------------------------------------

ARKADAŞIM BENJAMIN (BENJAMIN THE ELEPHANT)

İyi kalpli, şapşal, sakar fil Benjamin'in ailesi yaşadığı hayvanat bahçesindeki bütün hayvanlardır. En yakın arkadaşı ise, her okul çıkışı Benjamin'i ziyarete gelen 9 yaşındaki Otto'dur. Benjamin hayatından oldukça mutludur. Ancak bir gün hayvanat bahçesinin yıkılıp, yerine bir apartman yapılacağının haberi gelir. Benjamin arkadaşı ve ailesinden vazgeçmemek için büyük bir maceraya atılır.

Cast:

Yönetmen: Tim Trachte

Tür: Animasyon

Süre: 1s 31dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:00, 14:15, 16:30, 18:45 (2D Türkçe Dublaj)

---------------------------------------------

CEHENNEM GECESİ (BURN)

Melinda ve Sheila benzin istasyonunda çalışan iş arkadaşlarıdır. Yalnız ve dengesiz bir karaktere sahip olan Melinda, dışa dönük bir kişiliği olan Sheila'nın gölgesinde kalmaktan sıkılmıştır. Bir gece; Billy isminde biri, nakit sıkıntısından dolayı benzin istasyonunu soymaya karar verir. Melinda bir şekilde Billy ile güzel bir iletişim kurar ancak bundan kimin ya da kimlerin zarar göreceğini hiç umursamamaktadır.

Cast:

Yönetmen: Mike Gan

Tür: Gerilim

Süre: 1s 28dk

-Seanslar-

Rize Pembeköşk: 11:20, 14:30, 19:50, 21:30 (2D Altyazılı)

Bayram Tatili Kaç Gün Olacak? Bayram Tatili Kaç Gün Olacak?

Editör: Haber Merkezi