AĞIR ROMANTİK

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

Cast:

Yönetmen: Deniz Denizciler

Tür: Romantik, Komedi

Süre: 1s 37dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:40, 13:50, 16:00, 18:10, 20:20 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:00, 13:00, 14:50, 18:45, 20:40 (2D Türkçe)

--------------------

KİRPİ SONİC (SONIC THE HEDGEHOG)

Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic'i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman'ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills'in şerifi Tom Wachowski, Sonic'in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Cast:

Yönetmen: Jeff Fowler

Tür: Aile, Animasyon, Macera

Süre: 1s 39dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:00 (2D Dublajlı)

Rize Pembeköşk: 11:00, 12:50, 14:45, 16:40, 18:40, 20:30 (2D Dublajlı)

--------------------

THE GENTLEMEN

Londra'da kurduğu suç imparatorluğunu bırakmak isteyen Mickey Pearson, ailesi ile birlikte Amerika'ya dönmeyi planlar. Kendisine yeni bir hayat kurmayı planlayan Mickey, işlerini devretmek için ünlü bir milyarder olan Matthew ile anlaşır. Bu sırada Mickey, yıllardır gözünden sakındığı arazilerini Coach ve çetesinden korumaya çalışır. Özel dedektif olan Fletcher ise yıllardır peşine düştüğü Mickey'nin işlediği suçları ortaya çıkarmanın derdindedir. Kendisini türlü entrikaların içinde bulan Mickey, planladığı gibi işin içinden sıyrılmayı başarabilecek midir?

Cast:

Yönetmen: Guy Ritchie

Tür: Aksiyon, Polisiye

Süre: 1s 53dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00 (2D Altyazılı)

--------------------

KİKİ: LANET-İ CİN

Genç bir adam olan Muzaffer, görücü usulu olarak evlendiği Şenay ile aradığı mutluluğu bulamayınca, karısını ve iki çocuğunu bırakarak, Satı adında bir kadın ile evlenir. Muzaffer'in bu evliliğinden Elif adını verdiği bir kızı olur. Elif, akıl hastasıdır. Muzaffer, sürekli halüsinasyon gören kızını, bu durumdan kurtarmak için doktor doktor gezdirse de hiçbir yerden olumlu bir sonuç alamaz. Muzaffer'in son umudu ise Yeliz adında bir astrolog vesilesiyle tanıştığı medyum Bedir'dir. Ancak Bedir'in de Elif'i kurtarmak için verdiği çaba bir sonuç vermez. Çünkü Bedir'in de fark edemediği bir etki, sadece Elif'i değil, tüm aileyi etkisi altına almıştır. Aileyi içinde bulunduğu kabustan kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Bedir, bu süreçte gizli kalmış gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olur. Bedir'in verdiği mücadele, bir süre sonra kanlı bir intikam savaşına dönüşür.

Cast:

Yönetmen: Mustafa Miraç Kaya

Tür: Korku

Süre: 1s 25dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 (2D Türkçe)

--------------------

MASALLARDAN GERİYE KALAN

Masallardan Geriye Kalan, üniversitede doçent olan bir adam ile yüksek lisans öğrencisi bir kız arasında yaşanan aşkı konu ediyor. Evren ve Hece arasında beklenmedik bir zamanda, hızla gelişen aşkı konu edinen filmde, aşkın karşı taraftan çok kişinin kendisiyle ilgili olduğu gözler önüne seriliyor.

Hayatın Durduğu O An: Üzerinden Tam 1 Yıl Geçti Hayatın Durduğu O An: Üzerinden Tam 1 Yıl Geçti

Cast:

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Tür: Romantik

Süre: 1s 41dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15 (2D Türkçe)

--------------------

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER

Rize Sinevizyon

-Eltilerin Savaşı
-Yırtıcı Kuşlar
-Aşk Tesadüfleri Sever 2
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
-Gamonya: Hayaller Ülkesi
-Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
-Peri

Rize Pembeköşk

-Eltilerin Savaşı
-Yırtıcı Kuşlar
-Aşk Tesadüfleri Sever 2
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
-Şahane Hayaller

Editör: Haber Merkezi