STAR WARS: SKYWALKER'IN YÜKSELİŞİ (STAR WARS: EPISODE IX - THE RISE OF SKYWALKER)

Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

Cast:

Yönetmen: J.J. Abrams

Tür: Bilimkurgu, Macera

Süre: 2s 22dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:30, 14:30, 17:30, 20:30 (2D Dublajlı) - 13:00, 16:00, 19:00 (3D Dublajlı)

---------------------

KIRK YALAN

Edirne'de yaşayan Tahsin, ziraat teknikeridir. Genç adam hayatını yalanlar üzereine kurmuştur. Çevresindeki insanlar, Tahsin'in sürekli yalan söylediğini bilse de, yine de kendilerini onun yalanlarına kanmış olarak bulur. Tahsin'in çocukluk arkadaşı olan Sadık, uzatmalı aşkı Halime'nin babasını ikna edince, evlilik hazırlıklarına başlar. Düğün için Pınarhisar'a doğru yola koyulan Tahsin, berberinde bir kasa Afrika armudu marulayı da götürür. Yiyen insanları bilinç kaybına uğratan zehirli armut marula, sadece Tahsin'in hayatını etkilemekle kalmaz, düğünü, Sümsük Kamil'i, asosyal kitap kurdu Koray'ı ve belediye başkanını da içinden çıkılmaz olayların içine sürükler.

Cast:

Yönetmen: Hamdi Alkan

Tür: Komedi

Süre: 1s 37dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 14:45, 18:45, 21:00 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 15:30, 17:20, 19:10, 21:00 (2D Türkçe)

---------------------

ELFLAND - YENİ YIL DEDEKTİFLERİ (ELFLAND)

Yeni yıl öncesi Noel baba büyük bir sorunla karşı karşıyadır. Noel babanın her sene olduğu gibi bu yıl da çocukların hediyelerini dağıtması gerekir ancak hediye dağıtmak için kullandığı kızak kayıptır. Jingo, Bingo, Tingo, ve Dorabella'dan oluşan E.L.F dedektif ekibi, yeni yılı kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Noel babanın kayıp kızağını bulmak için yola koyulan ekip, bu süreçte kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

Yönetmen: Logan Spence

Tür: Animasyon

Süre: 1s 10dk

-Seanslar-

Rize Pembeköşk: 11:00, 12:30, 14:00, 17:00 (2D Dublajlı)

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER

81 İlden Yarışmacılar Rize’de Sahne Alıyor 81 İlden Yarışmacılar Rize’de Sahne Alıyor

Rize Sinevizyon

- Mucize 2: Aşk
-Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
-Aman Reis Duymasın
-Jumanji: Yeni Seviye
-Karlar Ülkesi 2
-Güzelliğin Portresi
-Recep İvedik 6
-7. Koğuştaki Mucize
-Kral Şakir: Korsanlar Diyarı

Rize Pembeköşk

-Aman Reis Duymasın
-Jumanji: Yeni Seviye
-Mucize 2: Aşk
-Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
-Karlar Ülkesi 2

Editör: Haber Merkezi