YILDIZLARA DOĞRU (AD ASTRA)

Yıldızlara Doğru, astronot Roy McBride'ın gerçekleştirdiği uzay yolculuğunu konu ediyor. Astronot Roy McBride'nın babası, 20 yıl önce uzayda hayat olup olmadığını araştırmakla görevlendirilmiştir. Ancak bu görev sırasında kaybolan adamdan bir daha haber alınamaz. Kaybolan babasını galakside aramak isteyen Roy, gezegeni tehdit eden bir gizemi de çözmek amacıyla güneş sisteminin dışına yolculuk eder. Bu yolculuk Roy'un beklediğinde de farklı şeyler öğrenmesine neden olur. Yolculuk sayesinde astronot, insan varlığının doğasına ve kozmostaki yerimize meydan okuyan sırların ortaya çıkmasını sağlar.

Cast:

Yönetmen: James Gray

Tür: Bilim Kurgu, Gerilim

Süre: 2s 4dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 10:30, 13:00, 15:30, 18:00, 20:30 (2D Türkçe Dublaj)

Rize Pembeköşk: 11:30, 13:50, 16:10, 18:30, 20:45 (2D Türkçe Dublaj)

---------------------------------------------

ANNEM

Annem, bir anne kızın hikayesini konu ediyor. Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazılı'nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan fedakar bir kadındır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir.

Cast:

Yönetmen: Mustafa Kotan

Tür: Dram

Süre: 1s 50dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:20, 13:40, 16:00, 18:20, 20:40 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00 (2D Türkçe)

---------------------------------------------

RAMBO: SON KAN (RAMBO: LAST BLOOD)

Rambo 5 filminde, eski bir asker olan John Rambo'yu Arizona'daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışırken buluyoruz. Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır. Rambo adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır.

Cast:

Yönetmen: Adrian Grunberg

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera

Süre: 1s 40dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:45, 14:00, 16:15, 18:30, 20:45 (2D Türkçe Dublaj)

---------------------------------------------

HIZLI VE TÜYLÜ (MANOU THE SWIFT)

Hızlı ve Tüylü, martı çift tarafından evlat edilen Manou'nun hikayesini konu ediyor. Manou, bir martı çift tarafından evlat edinilen ufak bir kırlangıç olarak Nice'te büyümüştür. Doğasına aykırı olmasına rağmen, nasıl yüzüleceğini, balık tutulacağını ve elbette ailesi gibi nasıl uçabileceğini öğrenmektedir. Ancak iş uçuş okuluna geldiğinde asla bir martı gibi uçamayacağını anlar. Ailesi dışında kalan diğer martılar tarafından da dışlanan Manou, topluluk için önemli olan bir görevi yerine getiremediğinde, martı kolonisinden uzaklaşır ve kendi türünden kuşlarla tanışarak gerçek benliğini keşfetmeye başlar. Bir gün martılar ve kırlangıçlar büyük bir tehlike ile yüz yüze geldiklerinde günün kahramanı Manou olacaktır.

Cast:

Yönetmen: Andrea Block, Christian Haas

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Süre: 1s 30dk

-Seanslar-

Rize Pembeköşk: 11:00, 12:40, 14:20, 17:50 (2D Türkçe Dublaj)

---------------------------------------------

CİN AZABI

Cin Azabı, tenha bir köyde eşinin annesi ile birilikte kalmak zorunda kalan hamile bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Ailesini küçük yaşta kaybeden bir kadın olan Zeynep ile şoförlük yapan Kemal'in mutlu bir evliliği vardır. İstanbul'da bir başlarına yaşayan çift, yakında doğacak olan bebeklerinin heyecanı içindedir. Kemal, çalıştığı için Zeynep zamanının çoğunu yalnız geçirir. Doğumun yaklaşması üzerine Kemal, Zeynep'i köyde yaşayan annesi Fatma'nın yanına götürür. Kemal, karısını köye götürdükten sonra çalıştığı için İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fatma ise oğlunun gitmesinden hiç memnun değildir çünkü onun inanışına göre hamile bir kadın yalnız bırakılırsa cinler anne ve bebeğe zarar verebilir. Bunun örneklerinin köyde yaşanmasına rağmen Kemal bu düşünceyi reddeder ve Zeynep'in bu anlatılanlardan haberinin olmamasını ister. Oğlunu bir türlü ikna edemeyen Fatma'nın korktuğu başına gelmek üzeredir. Ev cinlerin istilası altındadır.

Cast:

Yönetmen: Onur Aldoğan

Tür: Korku

Süre: 1s 21dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 (2D Türkçe)

---------------------------------------------

ELEKTRİK SAVAŞLARI (THE CURRENT WAR)

The Current War', tarihin en önemli olaylarından biri olan elektrik ampülünün icadını konu ediniyor. Tarihe elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olarak geçen George Westinghouse, Tesla'nın desteğini alacaktır. Çünkü Westinghouse'a göre Edison, icadı konusunda ölümcül hatalar yapmıştır. Tesla ve Westinghouse, alternatif akımla ilgili büyük bir bahse girer. Kazanan kişi tarihin akışını değiştirecektir.

Cast:

Yönetmen: Alfonso Gomez-Rejon

Tür: Biyografi, Dram, Tarih

Süre: 1s 45dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:40, 15:10, 17:45, 20:15 (2D Türkçe Dublaj)

81 İlden Yarışmacılar Rize’de Sahne Alıyor 81 İlden Yarışmacılar Rize’de Sahne Alıyor

Editör: Haber Merkezi