THE SUICIDE SQUAD: İNTİHAR TİMİ (THE SUICIDE SQUAD)
Belle Reve, ABD'deki en yüksek ölüm oranına sahip olan hapishanedir. Süper Kötülerin tutulduğu bu yerden kurtulmak için her şey göze alınır. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn yap ya da öl görevini yerine getirebilmek için bir mahkumlar timi oluşturur. Ekip silahlandırılarak düşmanlarla dolu Corto Maltese adasına bırakılacaktır. Militan düşmanlar ve gerillarla dolu ormanda adım adım ilerleyen ekibe sadece Albay Rick Flag liderlik eder. Her hareketlerini izleyen Amanda Waller'ın teknoloji harikası cihazları ile zorlu bir maceranın içinde olan ekip, herhangi yanlış bir hareketlerinde öldürelecektir.

Cast:

Yönetmen: James Gunn
Tür: Macera, Aksiyon, Fantastik
Süre: 2s 12dk
Seanslar:
-Rize Sinevizyon:
17:00, 20:20 (2D-Altyazılı) - 12:15, 13:30, 15:00, 16:15, 17:45, 19:00, 20:30 (2D-Dublajlı)
-Rize Pembeköşk: 11:30, 13:45, 16:10, 18:30, 21:00 (2D-Dublajlı)

--------------------------------

JUNGLE CRUISE
Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini konu ediyor. Bilim insanı olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon'da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank'in köhne ama çekici teknesi La Quila'yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Cast:

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Tür: Macera
Süre: 2s 8dk
Seanslar:
-Rize Sinevizyon: 12:15, 15:00, 17:40, 20:20 (2D-Dublajlı)
-Rize Pembeköşk: 11:30, 13:45, 16:10, 18:30, 21:00 (2D-Dublajlı)

--------------------------------

BİZE MÜSAADE
Bize Müsaade, bir iş için akıl hastanesine gittiklerinde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. Tv sektöründen yakın arkadaş olan bir yönetmen, bir oyuncu ve bir senarist, danışmanlık vermek için Büyükada'da bir akıl hastanesine gider. Üç arkadaş iş için geldikleri hastanede görmemeleri gereken bir olaya şahit olur ve bu durum üzerine başhekim Sinan tarafından hastaneye hapsedilir. Hastaneden kurtulmaya çalışan üç arkadaşın, özgürlüklerine kavuşmaları için mükemmel bir plan yapmaları gerekir.

Cast:

Yönetmen: Giray Altınok
Tür: Komedi
Süre: 1s 50dk
Seanslar:
-Rize Sinevizyon: 13:00, 15:30, 18:00, 20:40 (2D-Türkçe)

--------------------------------

UZAK ÜLKE
12 yaşında bir genç olan Paris, kampta kalmaktadır. Babasının annesi için yonttuğu hediyeyi almak isteyen Paris bunun için kamptan kaçar. Trabzon Rum'u olan Paris, kampa geri döndüğündeyse beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Mübadiller gönderilmiş ve kamp boşaltılmıştır. Yeni rejimin hain ilan ettiği Binbaşı Osman ise boşaltılan kampa kapatılır. Köklerin ve bağlığın sorgulandığı bu kamp alanı, Binbaşı Osman ve Paris'in yeni gemi gelene kadar vatanı olur.

Cast:

Vali Baydaş, Öğrencilerle Sahur Yaptı Vali Baydaş, Öğrencilerle Sahur Yaptı

Yönetmen: Erkan Yazıcı
Tür: Dram
Süre: 1s 33dk
Seanslar:
-Rize Pembeköşk: 11:30, 16:40, 20:40 (2D-Türkçe)

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER
-Hızlı ve Öfkeli 9
(Rize Sinevizyon, Rize Pembeköşk)
-Black Widow (Rize Sinevizyon, Rize Pembeköşk)
-Spirit: Özgür Ruh (Rize Sinevizyon, Rize Pembeköşk)
-Sessiz Bir Yer 2 (Rize Sinevizyon)
-Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (Rize Sinevizyon)
-Space Jam: Yeni Efsane (Rize Sinevizyon)
-Korku Seansı 3: Katil Şeytan (Rize Sinevizyon)
-15/07 Şafak Vakti (Rize Sinevizyon)

Editör: Haber Merkezi