MENDİLİM KEKİK KOKUYOR

Anadolu'da bir kasabada yaşayan Hasan ile amcasının oğlu Yusuf, Elif adında bir kadına aşık olur. Elif'in gönlü de iki adamdan birine düşer ama bunun kim olduğunu kimseye belli etmez. Tam da bu sırada eli silah tutan tüm erkekler Çanakkale Cephesi'ne çağırılır. Cepheye gitmeden önce Elif'e açılmak isteyen Yusuf, genç kadına Hasan'ın başkasını sevdiğini belirterek ilanı aşk eder ve Elif'in Hasan için işlediği kekik kokulu mendili gizlice alır. Cepheye doğru yola koyulan Yusuf, Hasan ve diğer gönüllüler, İstanbullu Eftal ile birlikte keşfe çıkan Karagöz Oynatıcısı Rüstem Çavuş ile karşılaşır. Bu sırada Anzak'ta meydana gelen saldırı sonucu gönüllülerden bir kısmı ölürken Hasan, Yusuf, Çopur, Rüstem Çavuş ve İstanbullu Eftal esir kampına götürülür.

Cast:

Yönetmen: Hüseyin Özden, Hakan Kurşun

Tür: Dram

Süre: 1s 47dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:00, 16:45, 20:40 (2D Türkçe)

-------------------------

ZENGO

Genç bir kadın olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin, mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirir. Ünlü bir modacı olmanın hayalini kuran Zerrin, çocukluğundan beri rekabet halinde olduğu Menkibe'nin tasarımlarını çalıp, defile düzenlediğini öğrendiğinde deliye döner. Bunun üzerine genç kadın, terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet'i de yanına alarak, hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceraya atılır.

Cast:

'Seneye Bugün' Rize'de Sahnelenecek 'Seneye Bugün' Rize'de Sahnelenecek

Yönetmen: Şahan Gökbakar, Müge Manuş

Tür: Komedi

Süre: 1s 37dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:50, 14:00, 16:10, 18:20,20:30 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:00, 12:50, 14:45,15:40, 16:40, 18:40, 19:30, 20:40, 21:30 (2D Türkçe)

-------------------------

HAYAL ADASI (FANTASY ISLAND)

Bir grup insan, gönüllerince eğlenecekleri, hayallerindeki birçok şeyi gerçekleştirebilecekleri Fantasy Island'a gider. Gizemli bir adam olan Bay Roarke, tatil köyüne gelen şanslı misafirlerinin en gizli hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi vaat eder. Fakat adada onları bekleyen düşlediklerinden oldukça farklıdır. Karanlık temalar ve doğaüstü olaylarla karşı karşıya kalan insanlar, hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır.

Cast:

Yönetmen: Jeff Wadlow

Tür: Korku, Macera

Süre: 1s 50dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:00 (2D Dublajlı)

-------------------------

PARAZİT (GISAENGCHUNG)

Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Kim'ler 'vazgeçilmez' lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin yeni keşfettikleri konforu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir. Bu mücadele Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan ekosistemi yıkmakla tehdit etmektedir...

Cast:

Yönetmen: Bong Joon Ho

Tür: Gerilim

Süre: 2s 12dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 13:00, 15:30, 20:00 (2D Dublajlı)

-------------------------

TAMİRCİKLER ROBOTÇUKLARA KARŞI (FIXIES VS. CRABOTS)

Profesör Eugenius'un kendisi gibi başarılı bir mucit olan okuldan arkadaşı Erika ile karşılaşması, hem kendisi hem de Tamircikler için büyük bir tehlike oluşturur. Eugenius'un yıllardır görmediği Erika, kendisine Tamirciklerden daha kuvvetli ve hızlı olan Robotçuklar adını verdiği minik yardımcılar üretmiştir. Üstelik Robotçuklar ve Tamircikler arasında bir yarışma planlanmıştır. Tamircikler'in yarışmayı kaybetmesi durumunda Erika, onların varlığını tüm dünyaya açıklayacaktır. Profesör ve Tamircikler, kendileri için büyük bir tehlike oluşturan bu yarışı kazanabilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yönetmen: Oleg Uzhinov, Ivan Pshonkin, Basil Bedoshvili

Tür: Animasyon

Süre: 1s 26dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 12:40, 14:20, 16:00, 17:40 (2D Dublajlı)

-------------------------

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER

Rize Sinevizyon

-Bayi Toplantısı
-Eltilerin Savaşı
-Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Mandalina'nın Günlüğü
-Görünmez Adam
-Kirpi Sonic
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
-Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi

Rize Pembeköşk

-Bayi Toplantısı
-Eltilerin Savaşı
-Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Mandalina'nın Günlüğü
-Kirpi Sonic

Editör: Haber Merkezi