Gerçekleşen ziyaretlerde Genel Başkan yardımcısı Yazıcı ve İl Başkanı Alim'e İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İlçe Yönetimleri eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerde Yazıcı, teşkilat mensuplarının ve esnafların Mevlid Kandillerini tebrik ederek, ülke gündemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirdi.

Yazıcı 'Çevremizde olup bitenlere çeki düzen vermek amacıyla, Barış Pınarı harekatını başlattık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın özverili, gayretli çalışmaları neticesinde yanı başımızda yangın yerine dönen Suriye için çok önemli iki anlaşma gerçekleştirdik. Barış Pınarı harekatı çok şükür başarılı bir şekilde devam ediyor. 'Durmak yok yola devam' söylemi boş bir söylem değil. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan dün Macaristan'daydı bugün ise İstanbul'da ayın 13'nde ABD'ye hareket edecek. Yoğun ve tempolu bir şekilde gecesini gündüzüne katarak, hem dünya mazlumlarının hakkını gözetiyor hem de ülkemizin kazanımlarını muhafaza etmek ve artırmak için durmadan yorulmadan çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Kadroları olarak bizlerde, ülkemizin kazanımlarını artırmak, 2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı hız kesmeden, rehavete düşmeden sürdürmeliyiz. AK Partinin başarısının altında yatan en önemli faktör teşkilat çalışmaları, teşkilat mensuplarının gayretli ve birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışma süreçleri, tempoyu düşürmeden hedefe odaklanmalarıdır. Dünyanın en güçlü siyasi teşkilatıyız. Bu bağlamda tüm teşkilat mensuplarımızın özverili çalışmaları için kendilerine müteşekkiriz' dedi.

Programlar yapılan esnaf ziyaretleriyle son buldu.

Rize-Artvin Havalimanı'nda Araç Kiralama: Bilmeniz Gerekenler Rize-Artvin Havalimanı'nda Araç Kiralama: Bilmeniz Gerekenler

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi