Miniklere sunduğu imkanlar ve fiziki yapısı ile adından söz ettiren ÇaykurYeşilçay Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri 23 Nisan Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterilerini kreşin bahçesinde kendilerini izleyen Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Çaykur Daire Başkanları, Şube Müdürleri,Öz Gıda İş Bölge Şube, Öz Gıda İş Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ ve velilerinin hazır bulunduğu törende sergilediler.

Törenden önce kısa bir konuşma yapan Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu: 'Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı dünya çocukları ile paylaşan tek milletiz. Bugünü milletçe büyük bir coşkuyla ve gururla kutlamaktayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın okul öncesi eğitimleri çok önem arz etmektedir. Çocuklarımız öğretmenlerimizle beraber çok güzel gösteriler hazırlamışlar. Programın hazırlanmasında emek veren değerli öğretmenlerimize ve göz bebeği çocuklarımıza teşekkür ediyorum' Dedi.

Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor

1-3 yaş gurubu minikler öğretmenleri Özlem Yenigün ve Şeyma Yıldıran eşliğinde tavşan oyunu dans gösterileri yaparken 3-4 yaş gurubu ise öğretmenleri Sibel Yılmaz ve Tuba Çakır yönetiminde nostalji yaparak Üsküdar'a gideriken aldı da bir yağmur şarkısını canlandırdı. Minikler hazırladıkları gösterileri sunarken hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.
Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Meryem Kabil; 'Kış aylarından bu yana uzun bir süredir çocuklarımız; öğretmenlerimiz, stajyer öğrencilerimizin çaba ve çalışmaları sonucunda hazırladıkları bu güzel görüntüler ortaya çıktı. Kendileri eğlenirken bizler de onların sevinçlerine ortak olmak için buradayız. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum.' Dedi.

Editör: Haber Merkezi