Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman? Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman?

Gaziler Özgün ve Ak Başkan Kasap'ı ziyaretlerinde bütün vatandaşları 23 Şubat Perşembe (bu akşam) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 18.30'da düzenlenecek olan 'İçimizdeki Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlatıyorlar' adlı programa davet ettiler.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 15 Temmuz'un gelecek kuşaklara aktarılması için düzenlenen bu programın önemine değinerek bütün vatandaşları düzenlenecek olan programa davet etti.
Programda 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını katılımcılarla paylaşacak.



İsmail Hakkı'nın moderatörlüğünde düzenlenecek olan programa 15 Temmuz'un Rizeli Gazilerinden olan Yusuf Özgün, Yusuf Ak, Ahmet Yasin Kasarcı ve Ayla Kasarcı konuşmacı olarak katılacak.

Editör: Haber Merkezi