Güneysu İlim Öğrenenler Yardım Vakfı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan ''Ahlaki sorunlar, gençlik ve değerler eğitimi'' konulu sempozyum öncesi ilçede yer alan Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesinde İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, Belediye Başkanımız Halil Turan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri Yavuz ve Sempozyum Düzenleme Kurulunun katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak

Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesi'nin de katkıları ile 'Ahlaki Sorunlar, Gençlik ve Değerler Eğitimi' adı altında ikincisi düzenlenecek olan sempozyum Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Sempozyuma 6 ülkeden 7 yabancı hoca, Türkiye'nin birçok üniversitesinden akademisyenler ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler katılacak ve değerler eğitimi konusunda bilgilerini sunacaklar. Ayrıca sempozyum açılış programında yine Güneysu İlim Öğrenenler Yardım Vakfı'nın düzenlediği 'Sosyal Medya ve Gençlik' konulu Ulusal Makale yarışmasının ödül töreni yapılacak.

3 gün sürecek olan sempozyum programında, günümüz gençlerinin yüz yüze kaldığı 'Ahlak ve Değerler Eğitimi' problemleri tartışılacak, daha sonra da bu çalışmalar bir kültür eseri olarak kitaplaştırılacak.

Editör: Haber Merkezi