Bu yemeğin gerçekleşmesinde yardımları ve katkılarından dolayı başta, Ankara Çayelililer Derneğimizin eski Başkanı ve Onursal Başkanımız olan, aynı zamanda Ankara Rizeliler Derneğinin Kurucusu ve Onursal Başkanı da olan, Yönetim Kurulu olarak her aradığımızda ulaşabildiğimiz, her zaman istişare ettiğimiz, bilgi ve tecrübesinden sürekli olarak yararlandığımız, hemşehrilerinden yardımlarını hiç esirgemeyen Sayın Fatih İslam KARAOĞLU' na, Çayeli Derneği Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Ayrıca, Derneğimizin eski Başkanlarından A.Galip KARAOĞLU'nun Dernek Yönetimi oluşumunda bizlere yol göstermesi ve her zaman fikir alacağımız bir büyüğümüzün yanımızda olması bizlere ayrı bir heyecan katmakta olup bundan sonra da hep beraber aynı yolda yürüyerek emanet olarak aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkarmaya devam edeceğiz.

Yaklaşık altıyüz kişinin katıldığı iftar yemeğimizde, Yönetim Kurulu olarak misafirlerimizi karşıladıktan sonra yemek salonuna geçtik. Kur'an tilaveti ile başlayan programımız iftar saatinin gelmesi ile birlikte okunan Ezanla devam etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde uzun süre birbirlerini göremeyen hemşehrilerimiz samimibir sohbet ortamında bir araya gelme imkanı buldu.

Dernek Genel Sekreteri Fatih ÇOMOĞLU' nun sunumuyla protokol konuşmalarına geçildi.

TP Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Besim ŞİŞMAN, Çayelili hemşerilerimizin her zaman yanında olduğunu, özellikle kadınlarımızaayrı bir değer verilmesi gerektiğini söyleyerek tüm şehitlerimiz için rahmet dileyip konuşmasını tamamladı.

Çayelililer Derneği Başkanı M.Celal ARICI, Derneğimizde yeni bir Yönetim Kurulu oluşturulduğunu ve yeni yönetim anlayışında, Eğitim, Proje ve sosyal adaptasyon konularında seminerler düzenlemek istediğini ifade edip, faaliyetlerini yürütmek üzere Derneğimize ait olan bir yer edinilmesi konusunda Yönetim Kurulu olarak ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyleyerek hemşehrilerimizi selamladı.

ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor! ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor!

İstanbul ÇAYDEF Başkanı Sayın Yılmaz HÜSREV, Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten dolayı birlik ve beraberliğin daha fazla önem arz ettiği ve bu tür organizasyonların artarak devam etmesinin ilişkileri daha sağlam hale getireceğini ifade etti.

Son olarak Rize Milletvekilimiz Sayın Hikmet AYAR, iftar yemeklerinin hemşehrilerimiz arasındaki samimiyeti artıracağına, birlik ve beraberliği güçlendireceğine vurgu yaptı.

İftar yemeğimize teşrif eden ve katkılarını esirgemeyen Rize Milletvekilimiz Sayın Hikmet AYAR Beye, Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet POYRAZ Beye, İstanbul ÇAYDEF Başkanı Yılmaz HÜSREV Bey ve Yönetim Kuruluna, Bursa Çayeli Derneği Başkanı Hakan SAĞLAM Bey ve Yönetim Kuruluna, Ankara Rizeliler Dernek Başkanı İdris KANSIZOĞLU ve Yönetim Kuruluna, Ardeşen Derneği Başkanı Ahmet USTOĞLU ve Yönetim Kuruluna, Hemşin Derneği Başkanı Metin AYDIN ve Yönetim Kuruluna, Araştırmacı Yazar Veysel ATACAN'a teşekkür eder, Derneğimizin İftar Programına katılım sağlayarak bizleri onurlandıran, yalnız bırakmayan, birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştıran bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız.

Editör: Haber Merkezi