Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

Avrupa Challenge Cup'ta 3. Tur rövanş maçında Karadağ'ın Danilovgrad takımıyla karşılaşacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) maçın hazırlıklarını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Bugün Karadağ'a hareket edecek olan Ardeşen GSK'dan antrenör Ali İhsan Tekin ve taım kaptanı Jelena antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

'KARADAĞ'A KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ'
İlk maçta aldıkların 7 sayılık farkın avantajı ile Karadağ'a gideceklerini söyleyen Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin 'Evimizdeki ilk maçta yüksek bir seyirci ile 7 sayılık farkla maçı kazanmıştık. 7 sayılık farla kazanmak bizim için iyi bir sonuç. Bu skor yeterli mi, kesinlikle değil; çünkü Balkan ekolünden gelen bir hentbol takımına karşı oynadığın zaman 7 sayılık fark çok büyük faktör değildir. O yüzden kontrolü hiçbir zaman bırakmamak lazım. Takımda sadece bir sakatımız var. Olha'nın dışında eksiğimiz yok. Danilovgrad'a kazanmak için gidiyoruz. 7 sayılık farkı unutup maça kazanmaya odaklandık.' Dedi.
Ardeşen GSK'nın tecrübeli kalecisi kaptan Jelena ise Danilovgrad'ın genç ve başarılı bir takım olduğuna dikkat çekerek, takım olarak çabuk ve sert oynayarak bu maçtan da galip gelmek istediklerini kaydetti.

ARDEŞEN GSK NASIL TUR ATLAR?
Ardeşen GSK ilk maçta Danilovgrad'ı 30-23 mağlup etmişti. Ardeşen GSK her türlü galibiyet ve beraberlik sonucu alırsa tur atlayan taraf olacak. Ayrıca 7 sayının altındaki mağlubiyet almamız halinde bile son 16'ya kalan taraf Ardeşen GSK olacak. Eğer maçın sonucu 7 sayılık Ardeşen GSK mağlubiyeti ile sonuçlanırsa bu sefer Danilovgrad'ın attığı gole bakılacak. Bu durumda Danilovgrad 30 golden fazla atarsa tur atlayan taraf olacak. Maçın uzaması için gerekli olan tek skor 30-23 Danilovgrad galibiyeti.

Editör: Haber Merkezi