Otomobil Kamyonun Altına Girdi: 1 Ölü, 2 Yaralı Otomobil Kamyonun Altına Girdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

İl Başkanı Muhammed Avcı ve Milletvekili Hikmet Ayar esnaf ziyaretlerini iki ayrı noktada gerçekletirdi. İl Başkanı Avcı deniz caddesi ve çevresindeki esnafları ziyaret ederken, Milletvekili Ayar ise kuyumcular sokağındaki esnafla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler. İl Başkanı Avcı ve milletvekili Ayar'a ziyaretler sırasında İl başkan yardımcıları eşlik etti. Esnaflar ise ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Avcı, Ayar ve berberindekilere teşekkür ettiler.

İl başkanı Muhammed Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, 'AK Parti kadroları olarak zaman olduğu gibi vatandaşlarımızla bir arada olarak, onların sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Bugün, ben ve milletvekilimiz Hikmet Ayar yaptığımız ziyaretlerle esnafımızla sohbet ettik. Onların isteklerini taleplerini ve sorunlarını dinleme imkanı bulduk. Esnaflarımızın bu ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyet ise bizleri son derece mutlu ediyor. Manevi havasının son derece yüksek olduğu ramazan ayında hemşerilerimizle bir arada olmak bizleri ayrı bir mutlu ediyor. Bu ziyaretlerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.' Dedi

AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar ise Ankara'daki meclis çalışmalarından fırsat buldukça Rize'ye gelerek vatandaşlar bir arada olmaya çalıştıklarını belirterek, ' Meclis çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizlerde fırsat buldukça hemşerilerimizle bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti olarak milletimizden aldığımız güçle birlikte onların ihtiyaçları, istekleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ramazan ayının gelemsiyle birlikte daha sık hemşerilerimizle bir arada olarak bu manevi havayı yaşmak bizleri son derece memnun ediyor.' Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi