Rize'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam! Rize'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam!

Yayla, yaz aylarında olduğu gibi kışında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Sarı, kışın ayrı bir güzelliğe bürünen Ayder Yaylasının adete beyaz gelinlik giydiğini söyledi.

AYDER YAYLASI KIŞINDA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Yaz ayları bölgede turizmin yoğun geçtiğine işaret eden Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Sarı kış aylarında bu yoğunluk yerini sakinliğe bırakıyor diyerek şunları söyledi: 'Kış ayları Ayder Yaylasının sakin olmasından dolayı dinlenmek isteyenlere daha huzurlu bir ortam sunuyor. Vatandaşların kaygısı oluyor 'acaba Ayder deki tesisler kapalı mı' Ayder yaylasında ki işletmelerin işletmelerini kapatıp gitme diye bir pozisyonu yok hizmet yaz kış devam ediyor.

Yollar 24 saat açık ekipler sürekli burada kalıyor. Hiçbir mağduriyet durumuna izin verilmiyor. Kaplıcamız aynı şekilde hizmet veriyor. Kışın doğamızda çok güzel bir hal alıyor. Kışın zaman geçirmek için Ayder Yaylası doğa severleri, turistleri bekliyor. Yılbaşında bir çok işletme yılbaşı programları yapıyor. Yılbaşında taleplerde çok oluyor. Bu yıl 11'incis yapılacak olan kardan Adam Festivali 27-28 Ocak 2018'de gerçekleşecek. İçerisinde konserler, çeşitli etkinlikler yapılacak olan festivale katılım yoğun oluyor. Biz bütün herkesi kış aylarında da Ayder'i görmeye bekliyoruz. Kışın buradaki doğamız gelinlik giyer. Kar buraya ayrı bir hava katar. Doğa severleri doğayla bol oksijenle zaman geçirmeye davet ediyoruz.'

Editör: Haber Merkezi