Açılış programına Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Yelkenci, Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Haşimoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdüresi Yrd.Doc. Bahar Kefeli Çol, Okul Müdürleri, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Üyeleri, Rize Gönül Elçileri Derneği Üyeleri katıldılar.
Selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Nilgün Dülger, kalifiye eleman olarak yetiştireceğimiz öğrencilerimizle, 'yaşlanınca bana kim bakacak derdine son vermeye çalışacağız' dedi.

Programa katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdüresi Yrd.Doc. Bahar Kefeli Çol Hasta Yaşlı Bakım Hizmetleri Bölümü hakkında bilgi vererek' her insan yaşlanacak. Sağlıklı yaşlanması için sektörün bu bölüme ve öğrencilere çok ihtiyacı var' dedi.

Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi



Programı hazırlayan Müdür Yardımcısı Engin ŞENOL Türkiye genelinde çok az lisede bu bölüm var . O yüzden gerek işletmede beceri eğitimi açısından gerek iş bulma açısından öğrencilerimiz hiç sıkıntı çekmeyecek dedi.
Programda 11.sınıf Çocuk Gelişimi öğrencileri Hasta Bakımı konusunda tiyatro gösterisi sundular. Programın sonunda Hasta Yaşlı Bakım Hizmetleri Bölümü için Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen, 'sektörün çok ihtiyacı olan bu bölümün açılması Rizemize ve ülkemize hayırlı olsun' diyerek açılış kurdelesini protokolle birlikte kesti. Programın sonunda Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetlerinin hazırlamış olduğu pasta davetlilere ikram edildi.

Editör: Haber Merkezi