Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye olarak imkanlar ölçüsünde Rize'ye hizmet etmenin gayreti içerisinde olduğunu ifa ederken, bazı ihtiyaçların sadece belediye olarak karşılanmasının mümkün olmadığını belirtti.

Sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verildiğini ve son olarak Tophane Mahallesi'nde gençlik eğitim merkezi açtıklarını anlatan Başkan Kasap, çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kültür faaliyetleriyle uzak tutabileceğimizi söyledi.
Maddi anlamdaki projelerin ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamadıklarını anlatan Başkan Kasap, 'Meydan Projemize başladık. Sahil Külliye projemizde başlama safhasında. Bunların üç yıldır neden başlamadığı, neden geciktiği soruluyor. Bu projelerin gecikme sebepleri bürokrasiden kaynaklı, sistemin kendisinden kaynaklı sorunları bu kadar zamanda ancak aşabildik. Bu sorunları aşma noktasında 16 Nisan bir dönüm noktası olacaktır' dedi.



Türkiye'nin iyiliğini istemeyen, düşmanca tavır içinde olan bir kesimin olduğundan bahseden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu düşmanca tavırların ve düşmanların üstesinden gelindiğini anlattı.
Her seçimin önemli olduğundan bahseden Başkan Kasap, 'Hizmetlerimiz önündeki engelleri kaldırma noktasında bu referandum çok önemlidir. Çünkü bu anayasayla birlikte yeni uyum yasaları, yönetmelikler ağır işleyen bürokrasiyi ortadan kaldıracaktır. Bundan dolayı ülkemizin geleceğine yönelik olarak 16 Nisan'da yapılacak oylama çok önemlidir. Artık yönetimler insan odaklı değil kurumsal olarak işini yapacaktır. Kişiden kişiye değişen yönetim anlayışları ortadan kalkacaktır' dedi.

Türkiye genelinde sıkıntı çıkmadan iyi bir sonuç alınacağına inandığını ifade eden Başkan Kasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinin de bu konuda en büyük sevinci yaşatacağını söyledi.



Bu anayasa çalışmasının yılların emeği olduğundan bahseden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 'Yıllarca çekilen çilelerin sonunda gerçek bir hizmetin vaktinin geldiği noktadır bu referandum. Çünkü Cumhurbaşkanımız kendinden sonra bile ülkeyi düşünerek bu çalışmayı yapıyor. Bundan dolayı bizde 16 Nisan'da halkımız, milletimiz ve ülkemiz için evet diyoruz' dedi.
Mahalle sakinleriyle mahallenin sorunları hakkında istişare yapan Başkan Kasap, vatandaşların dinledikten sonra programı sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi