Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaklaşık 250 dönüm alandan oluşan sahili beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Arıcı, Coşkun Yeğen ve İlgili İdari Amirlerle inceledi.

Yaz aylarında önemli cazibe merkezlerinden birisi olan Rize Sahilinde yapılan düzenleme ve eksiklikleri denetleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 'Etap etap yaptığımız incelemelerde Rize Sahilimiz Yaz'a yakışacak şekilde eksiklerin tespitini ve acil giderilmesi gereken çalışmalara hız verilmesi için teknik ekiple istişareler yaptık.

ÇAYKUR Başvuruları Başladı: ÇAYKUR’a Nasıl Başvurulur? ÇAYKUR Başvuruları Başladı: ÇAYKUR’a Nasıl Başvurulur?



Sosyal donatılarla halkımızın hizmetine açılacak sahilimizde Sahil külliye proje çalışmaları da devam ediyor. Ekibimizle geçici çalışmaların hazırlıklarını yapıyoruz. Vatandaşımız Rize Sahilinde huzur bulacak. Halkımızın mutlu olacağı, ailesiyle huzur içerisinde dinlenebilmesi için ön çalışmaları tamamlıyoruz . Kendi çalışanlarımızla eksiklikleri tamamlayacağımız sahilimiz, vatandaşımızın keyif alacağı bir yer olacak' şeklinde konuştu.

İncelemeler sırasında Bir grup Gencin sahilde bir Kamelya'da düzenlediği Doğum günü partisi ne gençler tarafından davet edilen Başkan Kasap, Hayırlı ömürler dileyip doğum günü pastasının mumlarına hep birlikte üflediler. Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Kasap, Hatıra fotoğrafı çektirip sahildeki incelemelerine devam etti.


Editör: Haber Merkezi