Referandum çalışmaları kapsamında Yağlıtaş ve Kaplıca Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Kasap, mahallenin sorunları üzerine mahalle muhtarları ve vatandaşlarla konuştu. Referandum sürecinden de bahseden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yatırımları mahalle sakinleriyle değerlendirdi.

Projelerden bahseden Başkan Kasap, 2 yıl süren hukuki çalışmalardan sonra projelerin yapım aşamasına geçtiğini, bürokrasi yüzünden çalışmalarda daima aksaklıklar yaşandığını ifade etti. Başkan Kasap, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte ortaya çıkacak olan yeni uyum yasaları sayesinde daha hızlı ve bürokrasinin az olduğu bir süreç başlayacaktır. Bu şekilde projelerde ve çalışmalarda ortaya çıkan zaman kaybı ortadan kalkacaktır' dedi.



Bürokrasi yazışmalarında 2 yıl kaybettiğini belirten Başkan Kasap, sadece yerel yönetimlerin değil ülke yönetiminde de bir çok engellemelerin olduğunu anlattı. Bürokrasi sorunun 16 Nisan'da sona ereceğini ifade eden Başkan Kasap, 'Dünyadaki bütün şer cepheleri Türkiye'ye karşı birleşmiş durumda. Ülkemizi takip ettikleri için iyi ve güzel olanın yapılmasını istemiyorlar, engelliyorlar. Çünkü onlarda farkındaki artık karşılarındaki Türkiye eski Türkiye değil, güçlü ve korkulacak bir Türkiye. Bizler de bu ülkenin vatandaşı olarak elimizi taşın altına koyacağız, üstümüze düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz' dedi.

Ülkemizin 14 yılda birçok engel ve olaylarla karşılaştığını anlatan Başkan Kasap, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle birçok olayların üstesinden geldiğini ve dünyada söz sahibi olduğunu aktardı. 16 Nisan'daki referandumun çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Kasap, Rize ve ülke olarak güzel günlerin, hızlı ve pratik bir sistemle daha fazla yatırımın olacağını sözlerine ekledi.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt de, çalışmaların gönülden ve iyi niyetle yapılması gerektiğini belirtti. Sadettin Türüt, ' Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu partiye gönül vermiş ve bütün ülke vatandaşları sayesinde Türkiye hak ettiği şeref ve haysiyete kavuştu. İnşallah 16 Nisan'da da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketini de referandumda birinci çıkaracağız. Ülke olarak bütün oyunları bozup, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin temelini oluşturacağız' dedi.
Yağlıtaş ve Kaplıca Mahallesi sakinleri ziyaretleri ve daima ihtiyaçlarını karşıladıkları için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a ve Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'e teşekkür etti.

Rize'de Kalp Bekleyen Esila İçin Toplandılar Rize'de Kalp Bekleyen Esila İçin Toplandılar


Editör: Haber Merkezi