Samsun'da Müstehcenlik Operasyonu: 3 Gözaltı Samsun'da Müstehcenlik Operasyonu: 3 Gözaltı

'Mustafa Kemal Atatürk, ilke ve devrimleriyle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan bir liderdir. Onun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye'nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Aziz milletimiz tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkacak azim ve kararlılığa sahiptir.

Bu düşüncelerle, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiş olan Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 79. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.'

Editör: Haber Merkezi