Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, şehirde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Kasap, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü 'yü, , AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'i ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

BAŞKAN KASAP, BAŞSAVCI SEKÜCÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yeni atanan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü 'yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, tarafından karşılandı.

Sohbet havasında geçen ziyarette memnuniyetini ifade eden Başsavcı Sekücü, Rize'yi çok beğendiğini söyledi. Yeşil ve Mavi'si ile huzur veren Doğa ve Tabiatı ile Turizm'e elverişli Şirin bir Kent olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığından Rize'ye atanan Başsavcı Sekücü'ye yeni görev yeri olan Rize de yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

BAŞKAN KASAP'TAN ALİM'E TEBRİK ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardeşen'de 'Bahar Temizliği' Yapıldı Ardeşen'de 'Bahar Temizliği' Yapıldı

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Merkez ilçe başkanlığına seçilen İshak Alim'i ziyaret etti. Başkan Kasap, 'Partimizin önemli ayaklarından biri olan İlçe Başkanlığındaki arkadaşlarımızla birlikte, partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız'dedi.

Gerçekleştirilen tebrik ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Merkez ilçe başkanı Alim, Başkan Kasap'ın temennilerine katılarak 'Yeni yönetimimiz ile şehrimize daha iyi hizmet etme adına hep birlikte çalışacağız' ifadesini kullandı.

BAŞKAN KASAP'TAN İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı'nı makamında ziyaret etti.

Başkan Kasap, Albay Dedebağı'na Rize İl Jandarma komutanlığına atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek,' Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Jandarma teşkilatımız ile koordineli çalışmalara imza atacağız yeni göreviniz de başarılar dilerim' dedi.

Yapılan ziyaret nedeni ile Başkan Kasap'a teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize'deki kurumlarla birlikte şehir için ortak çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi