Rize'de Kalp Bekleyen Esila İçin Toplandılar Rize'de Kalp Bekleyen Esila İçin Toplandılar

Ziyarette Kulüp Başkan Vekili Halim Mete ile görüşen Başkan Kasap, ve beraberindekiler antrenmanı da ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram edip moral verdiler.

Ziyarette konuşan Kulup Başkan Vekili Halim Mete, 'Bize desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız ve siyasi otorite bizi ziyarete geldiler. Bu ziyaretleri zaman zaman yapıyoruz görüşüyoruz ve dertleşiyoruz. Şehir adına bize vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum'dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İlgi ve alakalarından ötürü Çaykur Rizespor yöneticilerine ve Başkan Mete'ye teşekkür etti. Başkan Kasap;' Ligde kalan tüm maçlarımızda coşkunun ve galibiyetin olmasını temenni ediyoruz. Kulüp yöneticilerinin ve Hikmet Hoca'nın takım için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyoruz. Takımın layık olduğu yere geleceğine inanıyorum. Bizlerde yerel yöneticiler olarak kanunların el verdiği ölçüde desteğimizi bundan sonrada sürdüreceğiz. Çaykurrizesporumuza Antalya karşılaşmasında üstün başarılar temenni ediyorum'dedi.

Editör: Haber Merkezi