2010 - 2011 sezonunda Çaykur Rizespor'da forma giyen Pele'nin yerine gelecek yıldız olarak gösterilen Adu, 13 resmi maçta 3 gol kaydetmişti.

Rizespor'un ardından Sırbistan'dan Jagodna ve Finlandya'dan Kups Kuopo takımlarında oynayan Amerkalı kanat oyuncusu, şimdilerde ise ülkesinde Tampa Bay Rowdes adlı takımın formasını giydikten sonra boşta.

Ağustos ayında ismi Polonya takımlarından Sandec'le anılan başarılı oyuncuyu takımın antrenörü ''Böyle bir oyuncuya takımda ne gerek var?'' diyerek istememiş ancak takımın yöneticiler, pazarlama strateji olarak gördükler oyuncunun transferinde ısrar etmiş.

Adu Futbolu Bırakıyor
DC United'in yeni stadına geçeceği maç öncesi yapılan karşılaşmada ''Siyah takım'' adına forma giyen Adu bir de gol attı. Hala taraftarlar arasında hayli popüler olan futbolcu bu arada hala takım bulabilmiş değil. Oynayacak takım bulamayan Adu futbolu bırakmayı düşünüyor.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Kendi de yaptığı hataların farkında olan Adu: ''Çok tanınır olmak o kadar da iyi bir şey değil. İyi oynadığınızda tamam ama kötü oynadığınızda aldığınız eleştiri dozajı çok artıyor.'' derken: ''Futbola çok erken başladım ve bunun fiziksel dezavantajlarını çok çektim.'' diyor.

'Adu, sözlerine: 'Büyüdükçe gençlikte yaptığım hataların farkına vardım. Bazen çok acele kararlar almışım. O zamanlar çok gençtim ve hamdım. Artık bu gerçekle yüzleşiyorum.'' diyerek son veriyor.


Editör: Haber Merkezi