Rize Belediyesine bağlı Müdürlüklerde görevli olan personel arasından oluşturulan takımların katıldığı turnuva, 19 Ekimde başlayarak 13 Kasım tarihinde son buldu. Toplamda 16 takımın katılım sağladığı futbol turnuvası 4 grup arasında gerçekleştirildi. Yaklaşık bir ay süren turnuvada 2 takım finale kalarak final maçı oynadı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da izleyiciler arasında yerini aldığı turnuvada ilk olarak 3.'lük için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadele sonucunda İtfaiye Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü 6-3 mağlup ederek 3.'lüğü elde eden takım oldu.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Final maçı ise Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünü 3-2 yenerek 1. takım olurken, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü turnuvada 2. takım oldu.

Turnuva sonunda kazanan takımlara kupa ve madalyaları Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından takdim edildi.

Ödül töreni sonrası turnuvaya katılan takımları tebrik eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu açıklamada: 'Belediyemizde görevli personelimiz içerisinde birlik beraberliği sağlamak, arkadaşlık duygularını arttırmak adına belediye olarak sosyal bir etkinlik düzenledik. Rize Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza ilgi yoğun oldu ve 16 takım katıldı. Bugün oynanan final maçında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 1'inci, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2. İtfaiye Müdürlüğü ise 3'üncü oldu. Tabi ki burada kimin dereceye girmesinin öneminden çok arkadaşlarımızın iş stresinden uzaklaşması ve birimler arası kaynaşmanın sağlanması önemlidir. Turnuvayı düzenleyen teknik ekibime ve katılan tüm takımlara teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarda arkadaşlarımıza başarılar diliyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi