Buruk, ilk yarıda Kayserispor'un kırmızı kart görmesinin rakipleri adına şansızlık olduğunu belirtirken kendi takımınında şansızlıklar yaşadığını söyledi. Buruk, 'Her iki takım içinde süprizlerle dolu bir maç oldu. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Bizim için maçın başında Umar'ın sakatlanması ve bizim devre arasına 11'e 10 giremememiz olumsuzluk yarattı.' dedi.

'RAHAT GİDEN BİR KARŞILAŞMAYDI'

Samudio'nun ilk yarının son dakikalarında kırmızı kart görmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen Buruk, '11'e 10 oynarken golüde bulmuştuk ve bizim açımızdan rahat giden bir karşılaşma oluyordu. İkinci yarıyada bu şekilde bir kişi fazla devam edebilseydik bizim açımızdan daha iyi olacaktı.' diye konuştu.

'İKİ TAKIM ARASINDA MAÇ GİDİP GELDİ'

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımında pozisyon bulmakta zorlandığını belirten Buruk, sözlerine şu şekilde devam etti:

'İkinci yarı rakibimize çok net pozisyon vermedik ancak bizde net pozisyonlar bulamadık. Oyun istediğimiz gibi giderken yaptığımız bir penaltıda durum 1-1'e geldi. Arkasından bir yan toptan gol yedik. Aslında rakibimizin kazanmak adına ekstra çaba göstermediği anlarda kalemizde 2 tane gol yedik. 2-1'den sonra hücumsal anlamlarda riskler aldık ve bunun karşılığında bir gol bulduk. Oyuna genel olarak baktığımızda bir dönem bize dönen maç daha sonra yediğimiz gollerle Kayserispor'a döndü. İki takım arasında maç gidip geldi.Buradan kazanarak dönebilseydik daha fazla mutlu olacaktık. Mücadelelerinden dolayı hem kendi futbolcularımı hem de Kayserisporlu futbolcuları kutluyorum.Ligin çok başı ve alınan puanlar çok değerli. Bundan sonra daha zor haftalar bizim için başlıyor.'

Editör: Haber Merkezi