Çaykur Rizespor yeni sezonda mücadele edeceği Süper Lig'e yapacağı takviyeler ile hazırlanırken bir yandan da kadroda düşünmediği futbolcular ile yollarını ayırıyor. Daha önce Lincoln, Ümit Kurt ve Kaya Tarakçı ile yollarını ayıran yeşil-mavililerde son yolcu Özgür Çek oldu.

Çaykur Rizespor Kulübü resmi internet sitesinden duyurduğu ayrılık mesajında şu ifadelere yer verildi:

'Çaykur Rizespor Kulübü olarak; geçtiğimiz iki sezonda Atmacalarla birlikte 45'ten fazla maça çıkarak Rizesporumuza hizmet eden Özgür Çek ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini sonlandırmış bulunuyoruz.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, bir ömür boyu başarılarının devamını dileriz.'

RİZESPOR İLE 45 MAÇA ÇIKTI

Özgür Çek, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında İstanbul Harp-İş Spor'un alt yapısında başladı ve 2 sene burada forma giydikten sonra 2004 yılında Pendikspor'a geçiş yaptı. 2 sezon da burada forma giydikten sonra 2006 yılında süper ligin güçlü ekibi Fenerbahçe'nin alt yapısına transfer oldu. Fenerbahçe A2 takımında 48 maça çıkıp 17 gol atan Çek, 2009 yılında Ankaraspor'a transfer oldu. Özgür Çek kısa süre sonra Ankaragücü'ne kiralık gönderildi. 2012-2013 sezonu öncesinde ise eski kulübü Fenerbahçe'ye geri dönen Özgür Çek, yarım sezon forma giydiği takımında 10 maçta sahne aldı. Devre arasında ligin bir başka ekibi Eskişehirspor bonservissiz şekilde transfer oldu.

2016-2017 sezonunda Çaykur Rizespor ile anlaşan Özgür Çek, yeşil-mavili forma ile 45 maça çıktı. Özgür Çek bu maçlarda 6 gol attı ve 10 asist yaptı

Editör: Haber Merkezi