Rize’de Feci Kaza: 1’i Ağır 2 Yaralı Rize’de Feci Kaza: 1’i Ağır 2 Yaralı

Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, mevcut başkan Kadir Ali Çelik'in farklı bir görevi nedeniyle görevinden ayrıldığını belirterek yeni dönemde Emre Ayhan'ın görev alacağını söyledi.

Yeni başkan Emre Ayhan, amaçlarının üniversite, lise ve çalışan gençliğe faydalı projeler üretmek olduğunu belirtti.
Rize Kent Konseyi'nin toplumun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek ortak akıl geliştirmek olduğunu belirten Sadullah Köse, çok iyi işleyen bir yapıya sahip olduklarını söyledi.

KAZANIMLAR SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Kent Konseyinin bütün organlarıyla il için çalışmakta olduğunu belirten Başkan Sadullah Köse, 'Kentimizin halkına çeşitli kazanımlar sağlamak için çalışıyoruz. Gençlik Meclisimiz, bugüne kadar çok değerli projelere imza attı. Kadir Ali Çelik arkadaşımız farklı bir görevi nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Kendisine bu zaman kadar bize kattıkları için teşekkür ediyoruz. Küçük bir görev değişimi yaşandı. Yeni yönetim, yeni projeler ile işi bir adım öteye taşıma gayretinde olacaktır' ifadelerini kullandı.
Gençlik Meclisi yeni dönemde Emre Ayhan başkanlığında görev yapacak.

Ayhan, amaçlarının gençliğe yönelik çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Ayhan 'Kent Konseyleri halkın yönetime katılımı, ortak akıl üretimi ve yeni hizmetler geliştirmektir. Bugünden itibaren yönetim olarak çalışmalara başlayacağız' şeklinde konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Emre Ayhan, Fatih Türk, Yunus Emre Tokgöz, Zeynep Nur Türkeş, Fadime Doğan, Emre Satır, Hasan Hüseyin Usta, Mücahit Şeremet

Editör: Haber Merkezi