Çillioğlu STK yöneticilere yönelik, 'Rize'de bazı STK yöneticileri koltuklarını kendi oğullarına dahi vermemektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği 'metal yorgunluk' kavramı bunlar içinde geçerlidir.' eleştirisinde bulundu.

Seçim manifestosu olarak yakın zamanda Ticaret Odalarının neler yapabileceğini ve hangi imkanlara sahip olduğunu halka açıklayacaklarını söyleyen Çillioğlu, 'Bir liderin görevi yol göstermektir. Yasa, kanun, tüzük ve yönetmelikleri hazırlamaktır. Bunların altını dolduracak en önemli yapılar da STK'lardır.' dedi.

Trafik Kazası, 4 Yaşındaki Zeynep’i Ailesinden Ayırdı Trafik Kazası, 4 Yaşındaki Zeynep’i Ailesinden Ayırdı

'UZUN SÜREDİR HAZIRLANIYORUM'
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için uzun süredir çalıştığını belirten Çillioğlu, '3 yıldır ben Ticaret ve Sanayi Odası'na başkan adayı olduğumu söylüyordum. Ama benim hazırlığım hayatım boyunca devam etmektedir. Belli çizgilerim, ideallerim ve düşüncelerim vardır ve bu doğrultuda ilerliyorum. Çok uzun bir süreç içerisinde mücadelemize başladık. Listemizi oluştururken başta Rize'ye ve ülkemize ticari ve ekonomik gelişmelerde katkı sağlayacak, homojen bir yapı içerisinde bütün meslek gruplarından ve pozitif bilimlerden yararlanan birçok alanda başarılı kişilerden oluşturduk.' dedi.

Editör: Haber Merkezi