Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar

6 Yıldır sosyal riskler alanında programlar ve projeler yapan Yaşama Dokunanlar Derneği Başkanı Murat Çuhadar, ülkemizin geçtiği bu sancılı dönemde dernek çalışmalarını ve projelerini erteleyip ülkenin selameti için birlik ve beraberlik çağırısı yaparak yaşama dokunanlar platformunu oluşturdu.

Bu kapsamda gündemlerinde olan yaşama dokunanlar ilköğretim okulunun yapımını da askıya alarak Cumhurun başına gazilik unvanı verilmesi için bir imza kampanyası başlattıklarını söyledi. Bu kampanya tüm dünyaya karşı birlik ve beraberliğimizin gücünü ve demokrasimize bağlılığımızın da bir gövde gösterisi anlamı taşıdığını kaydetti. Anayasanın gazilik tanımını biliyor ve bu kapsamda olmayıp ''Vatan ve Demokrasi Gazisi'' unvanı ile imza kampanyası yürütüleceğini söyledi.

Türkiye'nin yasam koçu ve sosyal siyaset uzmanı olarak tanınan Murat Çuhadar tarafından başlatılan kampanya tüm yurt genelinde harekete geçti. Yaşama Dokunanlar Platformunun Başkanı Murat Çuhadar, kampanyaya başlatmak için geldiği Rize'de Çay TV'ye program konuğu olarak katılıp imza kampanyasını deklere etti.



Canlı yayına telefonla bağlanarak katılan konuklar arasında GENPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Zeynel Abidin Erdem, Güney Doğu kanaat önderi Bedrettin Ekmen, Ak Parti 22. dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri yayına bağlanarak projeye destek vererek imzalarını attıklarını açıkladılar.



Program yapımcısı Birsen Ertan'ın hazırlayıp sunduğu programda projeyi deklere eden Murat Çuhadar, Türkiye'nin tüm renkleriyle bir bütünlük içerisinde Cumhurbaşkanının yanında daha sadık ve daha güçlü durmaları gerektiğini vurguladı. FETÖ' nün PKK ve diğer terör örgütleri ile ve bunun yani sıra Türkiye'ye düşman ülkeler ile iş birliği içerisinde olduklarını bundan dolayı bu örgütlere mensup herkesin vatan ve insanlık haini olduğunun altını çizdi.



Programın ardından Rize Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı miting alanında halka hitap eden sosyal siyaset uzmanı Murat Çuhadar, 'Yedi Ağustos'tan sonra STK'ları ve olanağı olan herkesi Amerika ve Avrupa'ya gidip o ülkedeki STK'lara Türkiye gerçeğini ve FETÖ ihanetini anlatmalıdır' dedi.

Miting alanındaki binlerce insanin büyük bir coşkuyla dinlediği Çuhadar, ertesi gün Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gazilik unvanı kampanyasının imza törenini gerçekleştirerek projeye start verip 81 ile hareket gerçekleştirmek üzere Rize'den ayrıldı.



İŞTE TBMM'NE YAZILAN O YAZI
KONU : CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A GAZİ ÜNVANI VERİLMESİ HK.
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
ANKARA
15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızmış ve ülke genelinde birçok kurum ve kuruluşta yapılanmış olan FETÖ mensuplarının gerçekleştirdiği kalkışma hareketi ile ülkemizde darbe, arbede ve kaos yaratılmak istenmiştir. Bu hain saldırı neticesinde askerlerimiz, polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız çarpışarak şehadet mertebesine erişmiş, yüzlerce vatandaşımız da gazi olmuştur. Vatan ve demokrasi mücadelesi veren Türk Milleti her türlü ayırımcılığı bir kenara bırakarak tek vücut olup sokağa inmiş ve bu darbeyi önlemekte muzaffer olmuştur. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisimizin tüm şerefli üyeleri ve yürekli vatan evlatları meclis mesaisini bombalar altında sürdürmeye devam etmiş, siyasi ve ideolojik ayrılıkları bir kenara bırakarak ülke selameti için hızla organize olmuş ve bütün dünyaya şerefli ve haysiyetli bir duruş göstererek bir kez daha ''Gazi Meclis'' olmuştur. Tüm bu yaşananların merkezinde canına kastedilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir devlet adamlığı sergileyip kendisinin ve ailesinin canını hiçe sayarak, bombaların, mermilerin yağdığı, ihanet odaklarının her yeri yakıp yıktığı o saatlerde İstanbul'a gelerek milleti ile omuz omuza verip Başkomutanlığının gereğini yaparak darbeyi püskürtmüş, güçlü duruşu ile milletine zafer kazandırmıştır. Fakat ihanete uğrayarak yara almıştır, yanıltılarak yara almıştır, külliyesi vurularak yara almıştır, meclisi vurularak yara almıştır, kaldığı otel vurularak yara almıştır, milletinin aziz evlatları şehit olduğu an yara almıştır. Yaşama Dokunanlar Platformu olarak gaziliğin anayasal tanımını biliyoruz. Bu bağlamda ''Vatan ve Demokrasi Gazisi'' tanımı çerçevesinde Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a GAZİ'lik ünvanı verilmesi için tüm yurtta imza kampanyası başlatıyoruz.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Vatan ve Demokrasi adına verdiği mücadeleden ötürü GAZİ'lik ünvanının verilmesini ekte imzası bulunan Türk Milleti adına arz ve talep ederiz.
Murat ÇUHADAR
Yaşama Dokunanlar Platformu Başkanı

SİZDE İMZA KAMPANYASINA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ, TELEFONUZU AŞAĞIDAKİ EPOSTA ADRESİNE GÖNDEREREK KATILABİLİRSİNİZ...
İmza kampanyasına : [email protected] dan da katılabilirsiniz

Editör: Haber Merkezi