Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

İl Başkanı Avcı mesajında şunları söyledi; 'Birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bayramlar milli ve manevi değerlerimizin en yoğun yaşandığı günlerdir. Arifesinde bulunduğumuz kurban bayramı ülkemizin her köşesinde milli ve manevi değerlerimizin gereği olarak idrak edilerek aramızdaki dayanışma ve muhabbeti pekiştirmektedir. Yüzyıllardır yaşadığımız bu topraklar üzerinde huzur ve adalet içinde gelenek ve göreneklerimizi kuşaktan kuşağa aktardık. Bir medeniyet tasavvuru ortaya koyarak milli ve manevi değerler etrafın birleşen bir millet olduk.

Ülkemizin son 15 yıldaki yatırım hamleleriyle birlikte hızlı yükselişi ve kalkınmasını hazmedemeyen dış güçler ve onların içerdeki işbirlikçileri 15 Temmuz gecesi hain planlarını uygulamaya kalktılar ama milletimiz, basireti ve dik duruşuyla birlikte bu hainlere gereken cevabı verdi. Aziz milletimiz böylesi zor günlerde dünyaya örnek olacak bir şekilde milli ve manevi değerlerini savunmuştur. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ülkemizin her bir yanında insanlar kucaklaşacak sevgi, saygı ve muhabbet ortamında bayramların yaşanmasını diliyorum.

İslam alemi olarak bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Vatanı ve milleti uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet ,gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Gece gündüz demeden kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, huzurlu bir bayram geçirmemizi Rabbimden niyaz ediyorum' dedi

Editör: Haber Merkezi