16 Nisan Referandum seçimine az bir süre kala seçim bölgesi Rize'de çalışmalarını sürdüren Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Palandöken Caddesi esnafı ile buluştu.

Palandöken Caddesinde bir çay ocağında vatandaşları dinleyen Karal, esnafların caddenin isminin darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vuran Şehit Astsubay Ömer Halis Demir'in ismi ile değiştirmesi isteğini dinledi. Esnafların talebinin çok anlamlı ve yerinde olduğunu belirten Karal, konuyu Rize Belediyesine ileteceğini söyledi.

BU MİLLET DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ASLA UNUTMAYACAK
Esnafların talebinin çok anlamlı ve yerinde olduğunu belirten Karal; 'Ülkemiz 15 Temmuz'da hain bir darbe kalkışması ile karşı karşıya kalmıştı. Cumhurbaşkanımız Rizeli hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan cesur ve kararlı duruşu milletimizin feraseti ve şehit Ömer Halis Demir gibi kahramanların üstün cesaret gösterenler ile darbecilere geçit vermedik. Bu millet Halis Demir'i ve 248 demokrasi şehidini asla unutmayacaktır. Bu talebinizi çok yerinde buluyorum. Rize Belediyesi yetkililerine konuyu iletip sizin talebinizin değerlendirilmesini isteyeceğim' diye konuştu.

Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman? Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman?

Karal ziyaretinde ayrıca kamulaştırmalarla ilgili soruları soran vatandaşlara da açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi