Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü, kendilerini makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV'a Üniversitemiz hakkında bilgi verdi ve göstermiş oldukları misafirperverlik ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile ülkemize karşı iyi duygular ve destekleri için teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanının dünya çapında bir bilim adamı olduğunu da ifade eden Rektörümüz, Cumhurbaşkanı'nın barış ve istikrar için hem ülkesine hem de bulunduğu coğrafyaya önemli katkılar sunduğunu ve kendilerinin Üniversitemizi ziyaretlerinden büyük bir onur duyacaklarını ifade etti.


Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV ise, ziyaretleri için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörüne teşekkür ederek, Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan Üniversitemizin bölgede giderek güçlenen bir üniversite olduğuna dikkat çekti. İVANOV, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her platformda ülkelerine destek verdiğini, Türk iş adamları ile Milleti'nin de ülkelerine büyük destekler verdiğini belirterek Rektörümüzün Üniversitemizin gelişmesi noktasında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Rektörümüzün davetini kabul ettiğini belirterek en yakın zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni ziyaret edeceğini ifade etti.
Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN günün anısına Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV'a Üniversitemiz plaketi ile Türk Çayı takdim etti.

Editör: Haber Merkezi