Galatasaray, Kayserispor ve Beşiktaş mağlubiyetleri ile morallerin alt üst olduğu Çaykur Rizespor'da olağan üstü hal ilan edildi. Milli aradan sonra lige adeta yeni bir başlangıç yapmak isteyen Yeşil-Mavililer'de teknik direktör Hikmet Karaman, oyuncuları ile hem bire bir hem de toplu olarak yaptığı görüşmelerde önemli mesajlar veriyor.
Formsuz oyuncuları, takımın önemli isimleri olmasına rağmen kulübede oturtmaktan kaçınmayan Karaman futbolcularına sürekli uyarılarda bulunuyor. Formsuzluk ve yetersizlik nedeniyle sürekli rotasyon yapan Karaman, 'Her zaman söylediğim gibi bir kez daha tekrarlıyorum. Çaykur Rizespor'da isimler değil, hazır olan oynar. Kimse kendini vazgeçilmez olarak görmesin' diyerek oyuncularına çıkışta bulundu.


Yeşil-Mavililer'in hocası zaman zaman kestiği Ahmet İlhan ile de özel olarak görüşüp ikazlarda bulundu. Tecrübeli oyuncuya kendisinden beklentisinin büyük olduğunu söyleyen Karaman'ın, 'Seni Rizespor'a ben aldım. Performansını yeterli görmüyorum. Formunu yükselterek daha iyi olmak zorundasın. Bu arada çok çalışıp kendini toparlayacaksın. Takımın gücüne güç katacaksın' dediği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası öncesi Milli maçlar nedeniyle Lig'e verilen 1 haftalık arada 3 günlük izin yapan Çaykur Rizespor'umuz, dün yaptığı çift idmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman, yönetiminde saat 11:00 ve 18:00 de yapılan idmanlara Milli takımlara çağırılan, Oğulcan, Gökhan, Diallo, İsmael ve Mohamed Ali Yacoubi, katılmadı.

Editör: Haber Merkezi