Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık

Karaman, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir maçını galip bitirmek istediklerini belirterek, 'Mücadelenin son on dakikalık bölümünde hakemin vermiş olduğu kararlar maça etki yapmasaydı ya onlar ya da biz galip gelirdik. Maç berabere bitmezdi. Çünkü son 7-8 dakikalık bölümde rakip her türlü riski alıp tamamen gol atma peşindeydi. Oralarda çok avantaja geçecek pozisyonlar oluşturabilirdik.' dedi.

GEÇEN YIL TRABZONSPOR'U BİÇTİLER
Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftasında evimizde oynadığımız Başakşehir maçının son 10 dakikası kavga gürültü futbol adına hiç olmayacak olayları yaşadıklarını ifade eden Karaman, 'Burada en önemli şey Çaykur Rizespor'un hakları. Biz onları istiyoruz fazlasını değil. Spor kamuoyunda hep düdükler Rizespor lehin çalınıyor diye bir algı var. Bir dikkatli izleyin açıkça göreceksiniz ki bu sezon Rizespor'un bir çok maçta hakkı yendi. Maçı yöneten hakem arkadaşların çok dikkatli ve duyarlı olmaları gerekir. Geçen yıl Trabzonspor'u biçtiler. Bu sene bizi. Olacak şey değil.' diye konuştu.

Karaman, bu maçı kenara bırakıp Fenerbahçe maçına odaklanmaları gerektiğini kaydederek, 'Ligi, kalan 6 maçta yenilmeden bitirmemiz gerekiyor.' ifadesini kullandı. Karaman, maçtan sonra yaşanan olayları da çok tasvip etmediğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi