Geçtiğimiz hafta TT Arena'da karşılaştığı Galatasaray'ı yenen Kasımpaşa, seri galibiyetler peşinde. Ligde 17. sırada bulunan Çaykur Rizespor ise alt sıralardan kurtulmak için 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

Üst üste oynanacak olan 4 maçtan da galibiyetle sahadan ayrılmak isteyen Çaykur Rizespor, ilk sınavını Kasımpaşa karşısında verecek. Takımda önemli bir sakat ve cezalısı bulunmayan Karadeniz ekibinin kulağı aynı saatte oynanacak olan Konyaspor-Kayseri maçında olacak. Kazanarak Kayseri'nin kaybetmesini bekleyecek olan Atmacalar, Kasımpaşa'dan eli boş dönmesiyle bütün umutlarını yitirmiş olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak olan müsabaka öncesi Kasımpaşa takımında da her hangi bir eksik görülmüyor. Önceki hafta Galatasaray'ı yenerek moral bulan İstanbul takımı Rizespor maçında üç puan hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor bu sezon ligde ve kupada 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda lacivert-beyazlılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, mavi-yeşilliler ise 1 kez rakibini mağlup etti. 1 maçta ise galip taraf çıkmadı. Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Rize'yi elemeyi başarmıştı.

İLK MAÇI RİZE'DE KASIMPAŞA KAZANDI
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor, saat 20.00'de Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 30 haftada lacivert-beyazlılar 40 puanla 7. sırada, yeşil-mavililer ise 27 puanla 16. sırada bulunuyor. İki takım arasında ligin 14. haftasında Rize'de oynanan maçı Kasımpaşa 1-0 kazanmıştı.

KASIMPAŞA İLE 22. RANDEVU
İki ekip arasında, 1989-90 sezonunda başlayan 28 yıllık rekabette yapılan resmi 21 karşılaşmanın 9`unu Çaykur Rizespor, 6`sını Kasımpaşaspor kazanırken, 6 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rizespor'un deplasmanda rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor.

Editör: Haber Merkezi