Maça yoğun ilgi gösteren iki takımın taraftarları iki takımın oyun alanına el ele geldiğini görünce takımlarını bu dostane tavırları için ayakta alkışladırlar.

Rize 2. Amatör Büyükler Ligi B Gurubunun 1 hafta maçında sahaya çıkan Kalecik ve Kirazdağıspor oyuncuları zleyenlere keyifli bir doksan dakika seyrettirdiler. Kirazdağı Spor maça hızlı başladı. 10. dakikada Ümit'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarinin son dakikalarında Kalecik Spor Furkan'la skoru eşitledi. Maçın ilk devresi bu skorla tamamlandı. İkinci yarının ilk dakikalarında Kalecikspor Eser ve Furkan'ın golleriyle skoru 3.1. getirdi. 79. dakikada Kirazdağı bir gol daha bularak farkı bire indirdi. Gol penaltıdan geldi. İbrahim'in bu golü ardından 86.dakikada Kirazdağı Spor Berkay'la beraberliği yakaladı. Maç bu skorla bitmesi beklenirken Kalecikspor 90'da Furkan ile 90+3'de Oguz'la maçı 5-3'e getirerek üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi

Maç sonu taraftarlar her iki takimi alkışlayarak tribüne çağırdı. İki takim maçtan sonra hep beraber yemekte buluştu ve başkan yönetim kurulları hep beraber dostluk mesajları verdiler.

Editör: Haber Merkezi