Mehmet Cengiz Tesislerinde ilk kez sahaya çıkan golcü futbolcu hazırlık maçında 7 ay sonra ilk golünü attı. Galatasaray hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdüren Yeşil-Mavililer gündüz idmanının ardından akşam saatlerinde Paf ve A takım kadrosunda yer alan ancak önceki Akhisar maçında yer almayan oyuncuların karmasıyla yapılan hazırlık maçında kadroda yer alan golcü futbolcu Kweuke 7 ay sonra ilk kez çıktığı sahada birde gol atttı. Tecrübeli oyuncunun Galatasaray ve Kayseri maçında da kadroda yer bulamayacağı ancak Beşiktaş maçında ise kadroda yer alacağı belirtildi.



KESİK YEDİLER DAHA ÇOK ÇALIŞIYORLAR
Geçtiğimiz hafta 18 kişilik kadroda yer almayan Patryk ve Ahmet İlhan hazırlık maçında gösterdikleri performans ile Karaman'ın gözüne girmeye çalıştılar. Mehmet Akyüz ise hazırlık maçının ilk yarısında birkaç kez Karaman tarafından uyarılmasına rağmen performansını artırmayınca ceza alarak yardımcı antrenör nezaretinde 15 dakika düz koşu yaptırıldıktan sonra yeniden hazırlık maçı kadrosuna alındı. Akhisar maçında kadroda yer alan oyuncular ise dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra dinlenmeye çekildi.

BURASI TATİL KÖYÜ DEĞİL
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 29 kişilik kadroda yer alan her oyuncunun A takıma girmek için mücadele etmesi gerektiğini belirterek 'Burası çiftlik değil, tatil köyü hiç değil, her futbolcu aldığı paranın karşılığını göstereceği mücadele ile hak etmeli, kimse özel izine tabi değildir. İzin dışına çıkan Fink'e gerekli ceza uygulanacak. Bu takımın sorumlusu benim ve burada benim kurallarım geçerli, bende tatil yapmak isterim ancak önce aldığımız paraların karşılığını vermek zorundayız' dedi.

Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu

EKSİKLERİMİZİ GİDERMEK ZORUNDAYIZ
Teknik Direktör Hikmet Karaman Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçının zor bir maç olacağını belirterek 'Kazanamayacağımız bir maç değil, önemli olan sahada mücadelemizi en üst seviyeye tutmak olmalı, Akhisar karşısında oynadığımız futbolun üstüne katkı yapmalıyız. Ardından Manisa Büyük Şehir Belediyesi ile Kupa maçımız var ve oradan Kayseri deplasmanına gideceğiz. Bu süre zarfında eksiklerimizi iyi gidermek zorundayız' dedi.

Editör: Haber Merkezi