Takımın kaptanı ve en golcü oyuncusu olan Kamerunlu yıldız, Fenerbahçe maçının en kritik anı 66'ıncı dakikada müsait pozisyonda golü yapamaması taraftara saç baş yoldurttu. İsmael'den aldığı ara pasla orta sahadan hızla çıkan Kweuke, kaleci Fabiano ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda son derece kötü bir vuruş yaptı ve mutlak golü atamadı. Kweuke'nin bu beceriksizliği izleyenlere saç baş yoldurdu. Maçın içerisinde ara ara gözüken oyuncunun fazla kiloları da dikkat çekiyor. Kalan 5 maçta takımına katkısı beklenen kaptan Kweuke'nin, önümüzdeki maçlara çok iyi hazırlanması ve takımı için elinden geleni yapması bekleniyor.

RECEP 18 KİŞİLİK KADRODA
Bir süredir sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Recep Niyaz tedavi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeniden kadroya dahil edildi. Fenerbahçe maçında 18 kişilik kadroya giren Recep karşılaşmanın 61'inci dakikasında Nosa'nın yerine oyuna dahil oldu.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanan Fenerbahçe maçında 50 dolayında yeşil mavili taraftar takımlarını yalnız bırakmadı. 'Boğazın Atmacaları' adlı grup kendilerine ayrılan tribünde takımlarını 90 dakika destekledi. Taraftarlar 'her zaman her yerde en büyük Rize' sloganları attı.

FENERE KARŞI 10 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ
Çaykur Rizespor, ligde 10 maçtır Fenerbahçe'yi yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2006-2007 sezonunda Rize'de 2-1'lik skorla alan Karadeniz ekibi, daha sonra yaptığı 10 müsabakadan 7'sini yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.



SON KADIKÖY GALİBİYETİMİZ 36 YIL ÖNCE
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile İstanbul'da yaptığı 17 lig maçında 11 galibiyet, 2 yenilgi, 4 beraberlik aldı. İstanbul'daki müsabakalarda Fenerbahçe 33, Çaykur Rizespor 13 gol attı. Lige tutunma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'yi deplasmanda son olarak 1981'de mağlup edebildi.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, Medipol Başakşehir maçındaki kadroyu tek değişiklikle sahaya sürdü. Başakşehir maçında hakeme gösterdiği tepki nedeniyle cezalı duruma düşen Edomwonyi yerine Karaman, Oğuz Han Aynaoğlu'na ilk 11'de forma şansı verdi. Oğuz Han 15'inci dakikada topu ağlarla buluşturan isim oldu.

Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı! Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı!

Editör: Haber Merkezi