Spora ve sporcuya verdiği destekleri ile tanınan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, şampiyon kızı makamında kabul ederek tebrik etti.

İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, tebrik ederek ödüllendirdiği şampiyon Miray Aktağ'ın her zaman yanında olduğunu söyledi. 3 yıldır tekvando sporu ile uğraşan genç sporcu önemli başarılar elde etti. Marmaris'te son yapılan şampiyonada Türkiye Tekvando 3'Üncüsü olan Miray Aktağ'ı makamında kabul eden İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, şunları söyledi: 'Cumhurbaşkanımız son Rize ziyaretinde o zamanda derece alan sporcu kızımızı kabul etmişti. Kızımızla anlaştı. Avrupa şampiyonu olduğu zaman Cumhurbaşkanımız kendisini ödüllendirecek. Bende yeni elde ettiği başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Marmaris'te Türkiye 3'üncüsü oldu. Sıkça dereceler alıyor. Bizde kendisine destek veriyoruz. Bundan sonraki ilk maçına bende gideceğim. Kendisini dünya şampiyonu yapana kadar yanındayız. Sporcu ailenin bir kızı olması başarısında da önemli bir etken oluyor.'

Gençlerin spora yönelerek kötü alışkanlıklara düşmelerinin önlenebileceğine dikkat çeken Mete, 'Gençleri seviyorum. Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması için spora yönlendirilmesi lazım. Spor dostluk, kardeşliği pekiştiren bir daldır. Onun için bütün gençlerimizin daha çok sporla ilgilenmesi lazım. Sporun hangi dalı olursa olsun önemlidir. Biz ilçemizde spor salonu yaptık. Spor yapmak için her türlü imkanlarımız var. Salon sporları da çok önemlidir. Bu spor dallarına önem vermek gerekiyor. Bugün futbol belki öne çıkıyor ama salon sporlarına çok daha önemlidir.' ifadelerini kullandı.

Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı! Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı!

Başkan Mete, şampiyon tekvandocuyu ödüllendirdi.

Editör: Haber Merkezi